Gegrilde Portobello met Mozzarella en Tomaat
Een simpel en smaakvol gerecht met een mediterrane twist! 🍄🧀🍅
Ontdek deze heerlijke Gegrilde Portobello uit de oven met Mozzarella en Tomaat! Sappige portobello’s gevuld met romige mozzarella, verse tomaten en geurige basilicum, afgemaakt met een scheutje pure olijfolie. Een eenvoudig maar elegant gerecht dat perfect is als lunch, bijgerecht of vegetarisch hoofdgerecht. ✨
Met slechts een paar ingrediënten en de kracht van goede olijfolie breng je pure smaken tot leven. Of je nu een doordeweekse maaltijd bereidt of indruk wilt maken op je gasten, dit gerecht is altijd een succes!
Geschreven door: Sara Cruz
Geplubliceerd op: Feb 6, 2025
Portobello uit de oven – Zo Doe Je Dat!
Deze week hebben we een lekker recept: Gegrilde Portobello uit de oven met Mozzarella en Tomaat! Gemaakt op de mediterraanse manier.
Ingrediënten
- 4 grote Portobello's
- 2 tomaten
- 2 stuks mozzarella
- Basilicum, handje (fijngehakt)
- Olijfolie Sardia
- Zout naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius.
- Snijd de tomaten en mozzarella in blokjes en hak de basilicum fijn.
- Meng alles goed door elkaar. Voeg een scheutje olijfolie toe en breng op smaak met zout. Vul de portobello’s met dit mengsel.
- Vet de bakplaat licht in met olijfolie en plaats de gevulde portobello’s erop.
- Rooster ze 15-20 minuten in de oven, tot ze gaar en sappig zijn.
- Haal de portobello’s uit de oven en serveer ze warm met de resterende tomaten-mozzarellamix.
Eet smakelijk! 🍄🧀🍅
Bom apetite!
Bekijk meer posts

Portugese Olijfolie koekjes!

Heerlijke Portugese pompoensoep!

Portugese rijst op drie manieren

Kaasbrood met knoflook en garnaal
